Ga naar de inhoud

Præstbro Maskiner kiest voor Prolan

Præstbro Maskiner is een Deense landbouwhandelaar die landbouwapparatuur en weegsystemen verkoopt aan boeren, golfbanen, parken, bosbouw en hoveniers. Dit bedrijf is een familiebedrijf met wortels die teruggaat tot 1981. Toen ging het vooral om het onderhoud van landbouwmachines en tractoren in de omgeving. In de loop van de jaren negentig ging het steeds meer om de eigen import van machines en tractoren naast het bedienen van lokale klanten. Tegenwoordig is de import van machines nog steeds belangrijk bij Præstbro Maskiner A/S. Voortdurend breiden zij het assortiment uit en is gespecialiseerd in onder meer machines voor hoveniers, landbouw, park, tuin en bosbouw. Nog steeds wordt het bedrijf in dezelfde geest gerund, waarbij kwaliteit, goede service en het nastreven van tevreden klanten en medewerkers de hoogste prioriteit hebben.

Oplossen van voortdurende strijd om vocht- en corrosieproblemen

Het bedrijf kent een goede reputatie, omdat het achter de producten staat die ze verkopen en onderhouden. Er is een voortdurende strijd om vocht- en corrosieproblemen op te lossen op hun apparatuur. Præstbro Maskiner zocht naar een product dat het assortiment reiniging, conservering, smeermiddel- en vochtpreventieproducten dat ze dagelijks gebruiken, zou vereenvoudigen. De producten van ProLan sloten hier volledig op aan!

Vervangen van groot aantal chemische producten in werkplaats

Het team van Præstbro Maskiner testte de ProLan Producten in hun werkplaats en ontdekte dat ProLan een groot aantal chemische producten, die ze dagelijks gebruikten, kon vervangen. Het paste in 90-95% van hun dagelijkse werkzaamheden, waarbij een reiniging, conservering, smeermiddel of vochtbarrière nodig is.

  • ProLan is niet-geleidend tot 70 kV. Geschikt voor elektrische componenten van de weegsystemen.
  • Het is ook een schoon en gemakkelijk te gebruiken biologisch afbreekbaar product. Uitstekend te gebruiken in de werkplaats om kruipolie, WD40, teflon, silicone te vervangen.

Enthousiasme op de werkvloer bij Præstbro Maskiner

“Omdat het uitstekende prestaties levert op het gebied van reiniging, smering en corrosiebescherming en elektrisch niet-geleidend is tot 70 kV, loste het voor ons veel problemen op – vooral op onze weeginstallaties en kunstmeststrooiers. Nadat we ProLan zijn gaan gebruiken, zagen we geen problemen, zelfs niet met de weegapparatuur onder water en bij intensief gebruik. ProLan is voor ons echt uitstekend en levert ons veel krediet op bij onze klanten. We geven ProLan alleen maar onze allerbeste aanbeveling.”

Anders Jensen, voornaam in de werkplaats van Præstbro Maskiner A/S