Ga naar de inhoud

Groen Ondernemen transformeert met ProLan’s revolutionaire oplossingen

In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid en milieubewustzijn, zetten groene bedrijven grote stappen voorwaarts met innovatieve oplossingen. ProLan staat centraal in deze transitie, met het verstrekken van revolutionaire, milieuvriendelijke producten en advies voor reiniging, smering, conservering en roestbestrijding tegen een lage kostprijs.

Gezuiverd wolvet (lanoline)

De nieuwste ontwikkelingen in de lijn van ProLan-producten markeren een nieuw tijdperk van efficiëntie en duurzaamheid voor de groensector. Wim van den Oever, woordvoerder van ons bedrijf, benadrukt het belang van deze doorbraak: “Wat ons drijft, is de overtuiging dat duurzaamheid, snelheid, kosten en effectiviteit hand in hand moeten gaan. Met onze productreeks bieden we de groenbranche niet alleen uitmuntende bescherming tegen corrosie en slijtage maar ook een belofte voor een groenere toekomst.”

De kern van ons aanbod is hun veelzijdige natuurproduct, gezuiverd wolvet (lanoline), verwerkt in elk van hun oplossingen. Dit krachtige ingrediënt biedt uitzonderlijke bescherming tegen de elementen en blijft actief zonder te verdampen of weg te spoelen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. De verbeteringen zijn niet beperkt tot alleen het product zelf; We richten zich ook op de toepasbaarheid en gebruiksgemak. De nieuwe verpakkingsopties, waaronder spuitbussen (zonder drijfgas), herbruikbare aluminium cans, en jerrycans, maken het gebruik van ProLan-producten toegankelijker en efficiënter voor een breed scala aan toepassingen.

ProLan voldoet aan elke behoefte

Van intensieve corrosiebescherming met Prolan Heavy, Prolan Extreme en Prolan Grease voor montage- en corrosiewerende taken, tot de delicate zorg en reiniging voor gereedschappen en oppervlakten met Prolan Medium en Prolan Enduro. ProLan voldoet aan elke behoefte. Feedback van klanten zoals Jan Pauwelse van Groendoeners Vlissingen en Jack de Goede, Hoofd Greenkeeper bij De Zaanse Golfclub, getuigt van het succes en de impact in de groene sector. Hun overstap naar onze mooie producten en de afname van traditionele, minder milieuvriendelijke producten onderstrepen de groeiende trend richting duurzaam bedrijfsbeheer.

Juiste certificeringen voor groenbedrijven

Met de juiste certificeringen, waaronder Drinkwater, Food Approval, Zoutwater attest, en Stroom attest, verzekeren wij dat hun productlijn niet alleen effectief is maar ook veilig voor mens, dier en milieu. Naarmate meer groenbedrijven de overstap maken naar duurzamere praktijken, stijgt ProLans ster als een leidende kracht in de transitie naar een groenere toekomst.

Ontdek vandaag nog hoe de producten van ProLan Benelux uw bedrijf kan transformeren en bijdragen aan een duurzamere wereld. Op de website vindt u meer voorbeelden van toepassingen, ons dealernetwerk en referenties.

Bron: GreenTechPower