Ga naar de inhoud

Hydraulic

ProLan kan worden toegepast als conservering van hydraulische cilinders, maar ook de aansluitingen kunnen er zeer goed mee worden beschermd. Het aanbrengen van tape als bescherming is niet altijd even makkelijk, kost tijd en als er toch wel vocht onder de tape komt gaat de kwaliteit van de aansluiting erg snel achteruit.

Bovendien is ProLan ook een UV licht blokker, dus slangen en kunstof kan men er ook uitstekend mee beschermen. Hydraulische slangen moeten om de max. 5 jaar worden vernieuwd, er is dus geld te verdienen als de aansluitingen goed beschermd zijn en dus makkelijk en snel los te maken zijn. Denso tape is op lastig toegankelijke plaatsen moeilijk te gebruiken, ProLan werkt dan snel en schoon. Als denso tape niet meer goed werkt dan gaat ook de bescherming snel achteruit.

Hoe extreem, deze machine legt leidingen en kabels in de zeebodem. Dus bescherming is noodzaak om vertragingen door defecten te voorkomen. Ook als de machine getransporteerd en opgeslagen wordt is een goede bescherming zeer noodzakelijk.