Ga naar de inhoud

Kruipolie

ProLan als Kruipolie

Het onderhoud van machines en apparaten is essentieel voor hun prestaties en levensduur. Een van de meest voorkomende problemen die zowel huiseigenaren als professionals tegenkomen, is vastzittende of verroeste hardware. Bij Prolan Benelux begrijpen we deze uitdagingen en hebben we een betrouwbare oplossing ontwikkeld: de Prolan kruipolie.

Wat is kruipolie?

Kruipolie, ook wel penetrerende olie genoemd, is een laag viskeuze olie die in staat is om in kleine openingen te dringen en corrosie en roest te bestrijden. Het wordt veelal gebruikt voor het losmaken van vastzittende en verroeste bouten, moeren en schroeven.

Waarom is kruipolie belangrijk?

Kruipolie is essentieel om de levensduur van uw machines en apparaten te verlengen. Door het vermogen om door roest en corrosie te dringen, kan kruipolie vastzittende onderdelen losmaken, waardoor reparaties en onderhoud eenvoudiger en efficiënter worden.

Penetratievermogen

ProLan als Kruipolie heeft het vermogen om diep in kleine spleten, poriën of roestlagen te dringen. Dit maakt het effectief bij het losmaken van vastzittende of geroeste onderdelen.

Vermindering van wrijving

ProLan als Kruipolie kan helpen de wrijving tussen twee oppervlakken te verminderen, wat het risico op slijtage vermindert en het gemakkelijker maakt om onderdelen te bewegen of te demonteren.

Bescherming tegen corrosie

Naast roestpreventie biedt kruipolie ook bescherming tegen andere vormen van corrosie, waardoor metalen onderdelen in een betere conditie blijven.

Veelzijdigheid

ProLan als Kruipolie kan worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, van auto-onderhoud en machineonderhoud tot huishoudelijke klussen waarbij vastzittende onderdelen moeten worden losgemaakt.

Veilig en Milieuvriendelijk

Prolan is gemaakt met een veilige en milieuvriendelijke formule. Het bevat geen schadelijke chemicaliën, is biologisch afbreekbaar en niet-toxisch. Het voorkomt vuil en vetaanslag en beschermt erg goed.

Roestpreventie

Naast het losmaken van vastzittende onderdelen, biedt ProLan als kruipolie ook bescherming tegen verdere roestvorming, waardoor de levensduur van metalen onderdelen wordt verlengd.

Waarom kiezen voor Prolan als kruipolie?

Prolan kruipolie is ontworpen om krachtig en effectief te zijn, met meerdere voordelen die het onderscheiden van traditionele smeermiddelen. Je kunt het bij verschillende onderdelen gebruiken en zorgt voor een sterk waterafstotende werking. Daarnaast is het smeermiddel goed om te beschermen tegen vuil.

Effectief en snelwerkend, ook voor vastzittende onderdelen

Prolan kruipolie is ontwikkeld met een snelle penetratieformule, die het in staat stelt snel in de kleinste openingen te dringen en roest en corrosie te bestrijden.

Veilig en milieuvriendelijk

Veel traditionele kruipoliën bevatten agressieve chemicaliën. Bij Prolan Benelux hebben we een formule ontwikkeld die zowel veilig als milieuvriendelijk is. Onze kruipolie is biologisch afbreekbaar, niet-toxisch en veilig voor de omgeving.

Een krachtige middel als kruipolie

Prolan kruipolie is niet alleen beperkt tot machines en apparaten. Het kan ook worden gebruikt op fietskettingen, scharnieren, sloten, en nog veel meer, waardoor het een handige toevoeging is aan elke gereedschapskist. Het heeft verschillende toepassingen en maakt reinigen eenvoudig. Of het nu gaat om kettingen smeren of verroeste onderdelen, het is de perfecte olie!

Hoe Prolan als kruipolie te gebruiken

Het gebruik van Prolan kruipolie is eenvoudig. Spuit de olie gewoon op het gebied dat u wilt behandelen en laat het enkele minuten inwerken. Voor hardnekkige roest of corrosie, kan het nodig zijn om het product opnieuw aan te brengen of langer te laten inwerken. Let wel altijd goed op en zorg ervoor dat je niet in aanraking komt met het product. Blootstellen aan de huid kan huidirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden is zeer belangrijk Met Prolan kruipolie kunt u vertrouwen op een product dat is ontworpen om prestaties te leveren. Of u nu een vastzittende bout moet losmaken, roest van uw fietsketting wilt verwijderen, of de levensduur van uw machines wilt verlengen, Prolan kruipolie biedt de oplossing. Investeer in de gezondheid van uw apparatuur en ontdek de superieure prestaties van Prolan kruipolie.

Bekijk onze producten

Prolan Super Cleaner Citrus - 25 Liter

Super Cleaner

Vervangt o.a. remmenreiniger, koudontvetter, Dasty

Prolan Medium

Het perfecte product voor kleine smerings-en anticorrosietaken

Prolan Heavy

Het perfecte product voor moeilijke smering en corrosiewerende taken

Prolan Enduro

Het perfecte product voor permanente anticorrosietaken

Prolan Grease

Het perfecte product voor corrosieve montage- werkzaamheden en als montagevet in het algemeen